Kena Köök on uus Saaremaa oma toidumeka, mille eesmärgiks on tutvustada läbi koolituste kaasaegse kokanduse erinevaid meetodeid ja võtteid kasutades selleks võimalikult palju Saaremaiste tootjate poolt toodetud toorainet. Kena Köögi koolitustel õpetame kasutades kaasaegset kodust köögitehnikat, kuidas valmistada maitsemeeli kõditavaid roogi. Piilume klassikalisse Eesti ja Saaremaa kööki ning loomulikult ei jää puutumata ka rahvusköögid maailma eri paigust: Prantsusmaa, Aasia, Itaalia jne…

Toidukoolituse käigus valmib koolitusel osalejate meeskonnatööna vähemalt kolme käiguline menüü, millega sobitatakse parimad joogid nii meilt kui mujalt. Kena Köök & Koolituskeskuse meeskonda veavad kaks head sõpra ja pikaajalist koostööpartnerit Juss Lindmäe ja Timo Pärn. Meie külaliskoolitajate hulka kuuluvad tuntud peakokad ja sommeljeed nii Eestist kui ka mujalt Euroopast.

Võta meiega ühendust ja leiame just Sinu sõpruskonnale, meeskonnale või koostööpartneritele parima lahenduse üheks kenaks ürituseks.

Ootame Teid päikesepealinn Kuressaares Saare KEK-i majas.